Amanida de pollastre amb escabetx

0
141

Com us vam comentar fa uns dies l’estiu és per excel·lència l’època de l’any en què es preparen més plats freds i, en especial, amanides, ja que, entre d’altres coses, es poden preparar de múltiples i diversos ingredients.

Avui us portem una amanida de pollastre en escabetx, recepta que ens ajuda a tenir un primer i segon plat en un moment.

La tècnica de l’escabetx ja era utilitzada en l’època dels romans, ja que era una manera de conservar els aliments durant més temps. Una característica molt important d’aquesta tècnica culinària és que es pot preparar amb antelació i menjar quan es desitgi, tenint en compte que és més bo si es menja com a mínim a l’endemà de preparar-lo. El fet de poder fer-lo amb antelació en facilita la feina, i això fa que sempre tinguem un àpat llest per a menjar, la qual cosa ens ajuda molt en època de vacances o quan no disposem de molt temps per cuinar. L’escabetx es pot utilitzar per preparar peixos com ara les sardines o el verat, però també carns, com per exemple el conill, el pollastre, la perdiu, etc.

En definitiva, l’escabetx és una tècnica excepcional.

Que vagi de gust!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.