Tot a punt pel 58è Aplec de la Sardana de la Garriga

0
thumb Aplec lagarriga 2014

L’Agrupació Sardanista la Garriga celebrarà el proper dimecres 10 de setembre el 58è aplec de la sardana. Ens acompanyaran les cobles, Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, La Principal del Llobregat i Jovenívola de Sabadell, interpretant un total de 16 sardanes. D’entre aquestes, cal destacar la interpretació de la sardana la Garriga, del mestre Francesc Mas Ros, que tocaran les 3 cobles conjuntament i l’estrena de la sardana El Passeig de la Garriga del compositor Antoni Guinjoan.

D’altra banda, hi haurà concurs de colles improvisades amb premis per a tots els participants i tots els assistents podran sopar al mateix aplec un entrepà de botifarra de la Garriga, amb servei de bar durant tota la nit.

A  mitjanit, conjuntament amb Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, es celebrarà l’homenatge a la Senyera, la lectura del manifest i l’ofrena floral per part d’institucions, partits i entitats locals.  Durant l’homenatge, s’organitzarà un passadís de torxes per part dels voluntaris d’ambdues entitats. Seguidament, continuarà l’aplec fins a quarts de dues de  la matinada.

L’Agrupació Sardanista ha editat un adhesiu amb la imatge de la sardana que es presentarà durant el mateix aplec per tal que tots els amants d’aquesta dansa el puguin portar al seu cotxe.

58è APLEC DE LA SARDANA DE LA GARRIGA

QUAN: dimecres 10 de setembre de 2014, a les 20.30h. Entrada lliure.

ON: Pista d’esports núm. 1 de la Garriga.

Article anteriorRelleu
Article següentAmanida de pollastre amb escabetx
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.