El jazz torna a la Garriga aquest diumenge, de la mà de Pol Omedes i dels Amics del Jazz

0
thumb DINA3 amb marques de tall - CICLE DE JAZZ - 9

Els amics del Jazz de la Garriga iniciem el curs després de les merescudes vacances. Després del cicle de jazz del passat hivern i del 3er Festival celebrat durant els mesos de maig i juny, tornem a programar activitats de cara aquest nou curs.

Aquest cop, el proper diumenge 7 de setembre, a les 12.30h a la Torre del Fanal (C/ Can Noguera 76) ens acompanyarà un grup liderat pel nostre bon amic i trompetista Pol Omedes. El concert de la Garriga serà una oportunitat en exclusiva de veure aquest quintet de luxe ja que serà el primer d’una gira que faran per terres catalanes.

En Pol Omedes i els germans Casares fa 10 anys que es coneixen, en el seu moment van descobrir el món del Jazz junts i han continuat aprenent mútuament fins avui en dia. Ara que tots 3 viuen en països diferents, en Pol ha decidit reunir-los per interpretar un repertori en el qual aquesta connexió fraternal es faci evident. Per aquesta ocasió comptaran amb la col·laboració d’una de les “rising stars” del món de l’straight ahead europeu, el pianista Mátyás Gayer, camarada d’en Pol per terres austríaques. Completa la formació el sòlid i sempre brillant baixista de la casa Pere Loewe.

“Pol Omedes Birthday Gang”

Pol Omedes: Trompeta

Lluc Casares: Saxo Tenor

Mátyás Gayer: Piano

Pere Loewe: Contrabaix

Joan Casares: Bateria

Amics del Jazz de la Garriga

Article anteriorEl jazz torna a la Garriga aquest diumenge, de la mà de Pol Aumedes i dels Amics del Jazz
Article següentLa NO independència… és dependència! (61)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.