Setmana variable i amb calor a migdia a la Garriga

0
156

Tornem a ser aquí altre cop després d’un juliol i un agost en què a la Garriga hem tingut unes temperatures que s’han mantingut a l’entorn de la mitjana climàtica i unes precipitacions força superiors a aquesta.

Amb tot, el setembre ha començat molt tranquil. Aquesta primera jornada del nou mes ens ha portat un matí amb un cel variable, fruit dels núvols baixos, i una tarda assolellada. De matinada hem baixat a 17ºC i a migdia hem assolit els 30ºC de màxima. Dia, per tant, de ple estiu.

Però quin temps s’espera per aquesta primera setmana de setembre a la Garriga?

Doncs bé, tot sembla indicar que el temps estiuenc seguirà unes jornades més amb nosaltres. El sol compartirà protagonisme amb els núvols, molts d’ells baixos, i els termòmetres marcaran uns valors encara estiuencs amb màximes properes en molts casos als 30ºC. De nit, com és d’esperar, farà fresca amb mínimes a l’entorn dels 15ºC.

Cal dir, també, que de cara a mitjans i finals de setmana la inestabilitat augmentarà. Així, hi ha la possibilitat de que alguns ruixats i tempestes provinents de la Plana de Vic i el Moianès ens acabin afectant alguna de les tardes de la segona meitat de la setmana. A més, divendres les temperatures baixaran i ens recordaran que la tardor es va acostant. 

Amb tot, però, en general esperem un inici de setembre estable i amb unes temperatures encara altes i que ens recordaran que l’estiu encara no s’ha acabat. 

Com sempre, podeu estar informats cada dia de les novetats del temps a la Garriga i entorns a través del nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

Bona setmana a tots, salut i méteo! 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.