Setmana variable i amb calor a migdia a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

Tornem a ser aquí altre cop després d’un juliol i un agost en què a la Garriga hem tingut unes temperatures que s’han mantingut a l’entorn de la mitjana climàtica i unes precipitacions força superiors a aquesta.

Amb tot, el setembre ha començat molt tranquil. Aquesta primera jornada del nou mes ens ha portat un matí amb un cel variable, fruit dels núvols baixos, i una tarda assolellada. De matinada hem baixat a 17ºC i a migdia hem assolit els 30ºC de màxima. Dia, per tant, de ple estiu.

Però quin temps s’espera per aquesta primera setmana de setembre a la Garriga?

Doncs bé, tot sembla indicar que el temps estiuenc seguirà unes jornades més amb nosaltres. El sol compartirà protagonisme amb els núvols, molts d’ells baixos, i els termòmetres marcaran uns valors encara estiuencs amb màximes properes en molts casos als 30ºC. De nit, com és d’esperar, farà fresca amb mínimes a l’entorn dels 15ºC.

Cal dir, també, que de cara a mitjans i finals de setmana la inestabilitat augmentarà. Així, hi ha la possibilitat de que alguns ruixats i tempestes provinents de la Plana de Vic i el Moianès ens acabin afectant alguna de les tardes de la segona meitat de la setmana. A més, divendres les temperatures baixaran i ens recordaran que la tardor es va acostant. 

Amb tot, però, en general esperem un inici de setembre estable i amb unes temperatures encara altes i que ens recordaran que l’estiu encara no s’ha acabat. 

Com sempre, podeu estar informats cada dia de les novetats del temps a la Garriga i entorns a través del nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

Bona setmana a tots, salut i méteo! 

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (60)
Article següentEl Carrer Doma, un nou despropòsit
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.