La Fundació Asil Hospital ens sumem a la campanya Mulla’t per l’ELA

0
Asil ELA

Aquest dilluns dia 1 de setembre, la Fundació Asil Hospital de la Garriga ens vam mullar en favor de la campanya de conscienciació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Ho van fer pensant en totes les persones que pateixen aquesta malaltia i, més concretament, en l’Antonia, una resident de la casa que la sofreix.

En total es varen agrupar una setantena de persones convenientment equipades amb una palangana o galleda plena d’aigua amb gel. Una vegada tots reunits, els participants es varen col·locar al jardí de l’Asil mirant cap a la finestra de l’habitació de l’Antonia, que tenia el llit situat just a sota per tal de poder rebre el suport de tots els que es varen agrupar al pati: treballadors, voluntaris, familiars, familiars dels familiars… des de nens fins a avis. La majoria de residents de l’Asil van ser testimonis de l’acte i ho varen gaudir com a espectadors de primera fila.

Pel que fa als donatius, no us podem dir encara quant es va recollir perquè tindrem uns dies més la caixeta que es va habilitar per si algú encara vol participar-hi. El vídeo i la col·lecció complerta de fotos, es pot consultar a la pàgina del Facebook de l’entitat (www.facebook.com/AsilHospitalLaGarriga), a la que us convidem a visitar i fer-vos-en seguidors.

Fundació Asil Hospital de la Garriga

Article anteriorEl Carrer Doma, un nou despropòsit
Article següentUna Diada massiva? Sí, si us plau
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.