El cinema Alhambra obre, de nou, les seves portes

0
thumb reobertura alhambra

La primavera de l’any passat a La Garriga Digital.cat ens fèiem ressò de l’inici de la campanya #SOSAlhambra que, endegada pel Cineclub La Garriga, pretenia assolir la xifra de 55.000 euros per tal de dotar el cinema Alhambra de tecnologia digital, ja que properament les distribuïdores de pel·lícules deixaran de fer-les en format 35 mm.

Aquesta campanya va constar d’una gran quantitat d’iniciatives de caire ben divers i totes molt reeixides, que permetien mirar el futur amb optimisme, però el diumenge 17 de novembre de l’any passat publicàvem la trista notícia de que l’històric cinema tancava les seves portes provisionalment. El motiu era que els serveis tècnics de l’Ajuntament havien alertat d’unes esquerdes sota el ràfec de la vessant sud de la teulada del cinema que obligaven a tancar-lo per seguretat.

Aquesta mala notícia era un escull més que es presentava gairebé insalvable, però el treball conjunt, la tenacitat i les sinergies creades entre els propietaris de l’edifici del cinema, els gestors d’aquest (família Miró), l’Ajuntament de la Garriga i la societat civil (amb el Cineclub la Garriga al capdavant), han permès que el nostre cinema torni a obrir les portes.

Així les coses, després de més d’un any d’entrebancs, ahir el cinema Alhambra obria ahir les seves portes de nou amb aires renovats (projector digital, pantalla, equip de so, teulada i lavabos nous), però mantenint la seva essència (la decoració interior s’ha mantingut intacta).

L’acte va comptar amb la presència del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, de l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, del gerent del cinema, Josep M. Miró, i de representants del Cineclub la Garriga, els quals van coincidir a destacar l’èxit assolit gràcies a la implicació de la ciutadania.

La reinauguració del cinema es va completar amb l’estrena de la pel·lícula “El niño”, de Daniel Monzón, en una sala plena a vessar.

Fotografia: membres del Cineclub La Garriga, el dia de la reinauguració / Autor: OAMC

Article anteriorEmpedrat de fesols de Santa Pau
Article següentLa NO independència… és dependència! (60)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.