Aquest divendres torna el Cinema Alhambra!

0
145

Després de mesos i mesos d’intensa lluita contra els elements, superant inclús problemes estructurals de l’edifici, l’històric cinema de la Garriga tornarà a obrir les seves portes al públic el proper divendres dia 29 d’agost. I ho farà, entre d’altres, amb nou sistema d’imatge d’alta definició, renovat sistema de so i butaques noves de trinca gràcies a la multitud de mecenes que han volgut ajudar des de l’inici de l’exitosa (ara ja es pot dir oficialment) campanya #SOSAlhambra, sigui amb aportacions directes o apadrinant una butaca.

Per a fer-ne un tastet, podeu consultar la seva pàgina web recentment estrenada, on hi penjaran notícies, esdeveniment i la cartellera de cada setmana. I divendres, gran estrena amb la pel·lícula del director Daniel Monzón i l’actor Luis Tosar, El niño, a partir de les 22 h, tot i que serà a les 21 h quan hi haurà un petit acte inaugural.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.