Comunicat d’El Brou del Mestre referent als incidents del passat diumenge de Festa Major

0
thumb logo brou

El passat diumenge al matí, després de l’última nit de Festa Major, un nombrós grup de joves vam fer una rua pels carrers del centre de la Garriga. Malauradament, un reduït nombre de gent va causar petits desperfectes en el mobiliari i es va endur una dotzena de cerveses i alguns pastissets d’un dels establiments de la plaça de l’Església. També dues persones van obligar el mossèn a interrompre durant uns minuts la missa i van llençar uns quants ous al terra. Des d’El Brou del Mestre, i en nom de la gairebé absoluta majoria de joves que érem a la plaça, lamentem profundament aquests incidents i ens desmarquem del tot d’aquests comportaments incívics. Volem, a més, transmetre el nostre lament especialment cap a aquelles persones que s’hagin sentit afectades directament o indirectament. Per aquest motiu, des de l’entitat ja hem parlat amb totes les parts per intentar acostar posicions i comunicar de primera mà la nostra posició i preocupació, tot i que creiem que la responsabilitat dels actes ha de recaure personalment sobre aquells qui van provocar els incidents.

L’objectiu de l’activitat era acomiadar la Festa Major d’una forma únicament festiva i on el jovent pogués gaudir en un clima positiu i de germanor. De fet, així va ser durant gran part de la rua, com ho poden corroborar els participants i el gran nombre de gent del poble que ho va veure. Com en massa ocasions, l’actitud equivocada d’uns pocs ha embrutat la imatge d’una activitat que va aglutinar molta gent amb ganes únicament de passar-s’ho bé, respectant les normes de civisme.

Tanmateix, lamentem que aquests fets desafortunats s’hagin sobredimensionat fins a extrems del tot injustificats, i s’hagi criticat i criminalitzat injustament i de forma general l’actitud dels i les joves i també de la nostra associació. Des de l’entitat ens comprometem fermament a treballar per tal que no es produeixin mai més fets com aquests, tal i com hem fet en els 10 anys que fa que existim. Finalment, volem agrair a l’establiment afectat, al mossèn i a les autoritats la comprensió i la voluntat de rebaixar la crispació general.

El Brou del Mestre us desitja bon estiu.

Article anteriorMés de 26.000 consumicions consoliden la Ruta del Pintxo de la Garriga
Article següentRecuperant “El pijama”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.