Galtes de porc sense feina

0
GALTES DE_PORC_SENSE_FEINA

El plat que us portem avui potser és un dels nostres preferits per diversos motius: en primer lloc, perquè les galtes de porc són un ingredient econòmic, a l’abast de qualsevol butxaca, per la qual cosa tots en podem menjar; i en segon lloc, perquè té moltes possibilitats a l’hora de cuinar-les i sempre amb uns resultats espectaculars.

Tot i que no estiguin considerades com una de les parts més nobles del porc, cal destacar que el resultat final de qualsevol plat elaborat amb aquesta carn és el d’una mossegada tendra, sucosa i melosa, la qual cosa fa que no tingui res a envejar a altres peces més ben considerades.

A més, és una carn molt adequada per a preparacions amb salsa, ja que les coccions llargues i a baixa temperatura fan que les galtes desprenguin tot el seu greix i gelatina, i d’aquesta manera es torna molt tendra i melosa.

Ja que som dels que pensem que, en la mesura del possible, tot el que es posa en el plat s’ha de poder menjar, avui hem preparat unes galtes de porc amb salsa i sense feina, és a dir, sense os, acompanyades d’uns ceps saltejats.

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (57)
Article següentFesta Major amb calor moderada i risc d’algun ruixat de tarda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.