Comença la Ruta del Pintxo de la Garriga!

0
Ruta Pintxo_2014

Després de l’èxit creixent de les tres edicions precedents, la Ruta del Pintxo d’enguany comença demà dijous i és més ambiciosa que mai, doncs dels 24 establiments que hi varen participar l’any passat es passa als 34, fet que permet preveure un augment de les consumicions, que podrien arribar fins les 20.000, deixant enrere les 16.000 de 2013. Serà, doncs, una setmana sencera fins dijous dia 31 de juliol que garriguencs i visitants podran gaudir de les elaboracions gastronòmiques dels bars i restaurants del poble, per tan sols 2,5 euros per tapa, beguda inclosa.

A més a més, tal i com informava Projecte Mexcla’t, creador i impulsor de la Ruta del Pintxo, aquest any es comptarà amb el patrocini de Cerveses Moritz, que assegura que la de la Garriga té un nivell similar o inclús superior, qualitativament parlant, d’altres rutes més consolidades d’arreu del territori català, incloses les de grans ciutats. Aquest fet ha decantat la marca de cerveses a apostar pel poble, després de la valoració d’un jurat professional, que va tastar totes i cadascuna de les tapes participants i va assegurar que el nivell és certament alt.

Però Moritz no és l’únic patrocinador de l’activitat, doncs també rep el suport de l’Ajuntament de la Garriga, de l’Associació de Serveis i Comerciants, de la copisteria L’Esborrany i de Ràdio Silenci.

Finalment, el dia 3 d’agost, darrer de Festa Major, s’entregaran els premis i els accèssits de la Ruta Gastronòmica en un acte a l’Auditori de l’Escola de Música.

Tots els pintxos, participants i horaris, en aquest enllaç.

Article anteriorQuiche d’espinacs, panses i pinyons
Article següentLa NO independència… és dependència! (57)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.