L’Onze de Setembre, Vine amb la Garriga!

0
ANC cartell_11S_01

L’Assemblea Nacional Catalana Territorial de la Garriga està mobilitzada per garantir l’èxit de la manifestació de l’Onze de Setembre en forma de ‘V’ a Barcelona. Commemorem la pervivència de la voluntat de ser dels catalans durant tres segles. I, malgrat la càrrega històrica de la xifra rodona, tindrem la mirada més fixada al futur que en cap altra ocasió.

Passat l’agost, l’Onze de Setembre ens plantarem a les portes del 9 de novembre. Tot i això encara no sabrem en quins termes podrem celebrar la consulta sobre la independència, acordada per la majoria dels nostres representants electes. Ja tenim al damunt l’amenaça que es presentarà un recurs al Tribunal Constitucional espanyol tan bon punt el Parlament català aprovi la Llei de Consultes. Ens podem trobar, doncs, amb la possible suspensió de la norma que ha de poder regular el 9 de novembre.

Per això és important que la societat catalana es torni a manifestar massivament: per dir que volem preguntar-nos si volem ser independents o no. Fins que no tinguem al sac i ben lligada la consulta, hem de donar un missatge molt clar al món: Volem Votar! La manifestació del 2012 a Barcelona i la Via Catalana del 2013 van aconseguir canviar la visió del món respecte a la qüestió catalana. Les diferents instàncies internacionals han mantingut un silenci que resulta molt incòmode per a qui no vol solucionar el problema a través de les eines de la pau: les urnes.

Davant la immediatesa del 9 de novembre, una tercera manifestació multitudinària deixarà els contraris de la democràcia en evidència. Per això al llarg de la ‘V’ barcelonina estendrem diverses teles gegants amb missatges dirigits al líders mundials.

Hi hem de ser tots, i l’ANC Territorial de la Garriga ho posa fàcil. Hem reservat autocars que ens portaran a Barcelona la tarda de la Diada i ens tornaran còmodament al poble.

Si us voleu reservar un lloc a la història, aquest dissabte, 12 de juliol, serem a la plaça de Can Dachs. El preu per persona és de 10 euros. Us hi esperem.

“L’Onze de Setembre, Vine amb La Garriga”: a la tercera va la vençuda!

Assemblea Nacional Catalana la Garriga

Article anteriorConcert de Gala de la Coral Ariadna
Article següentPa amb vi i sucre
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.