La Garriga Digital

Concert de Gala de la Coral Ariadna

Coral Ariadna_juliol_2014

El dissabte 12 de juliol tindrà lloc l’acte central del 40è aniversari de la Coral Ariadna. Des de fa mesos, els cantaires estan preparant un Concert de Gala en el qual interpretaran dues peces clau de la història de la música coral: la Missa de la Coronació, de W. A. Mozart; i el Glòria d’A. Vivaldi; totes dues amb acompanyament d’orquestra. S’afegiran a la massa coral diversos cantaires participatius, que s’han sumat als assajos durant el darrer trimestre, i el Cor Americantus, que col·labora en el projecte.

El concert tindrà lloc al Teatre el Patronat de la Garriga, a les 20:30 h. Les entrades, que tenen un cost de 15 €, estan ja a la venda a l’OAC de l’Ajuntament de la Garriga i al Telentrada de Catalunya Caixa. Les persones jubilades majors de 65 anys gaudiran d’un 20% de descompte en el preu de les entrades.

Els actes de commemoració van començar el passat dissabte 22 de febrer, amb la celebració d’un concert al Patronat de la Garriga. En aquest es van interpretar peces del repertori de la coral de tots els temps, tot commemorant la primera actuació de l’Ariadna, que tingué lloc en aquest mateix escenari el 24 de febrer de 1974. Va ser un acte compartit amb ex-cantaires i ex directors, en el qual més de 60 persones van pujar a l’escenari per fer memòria de la història de l’entitat.

Durant els propers mesos, l’Ariadna clourà els actes commemoratius del 40è aniversari de l’entitat. Es preveu la celebració d’un Catalunya Coral, una trobada de cors de la FCEC, federació de la qual forma part; i un concert solemne, conjuntament amb el cor Americantus, en el qual interpretaran la Missa Solemne de Santa Cecília, de Ch. Gounoud. En aquest concert, es presentarà un llibret amb la història de l’entitat. Finalment, l’Ariadna viatjarà a finals de novembre a Salzburg, per participar al Festival Advent Coral, que se celebra en aquesta ciutat austríaca de forma anual.

Coral Ariadna

Exit mobile version