Aquest dissabte toca festassa d’aniversari

0
Festa Brou

L’entitat juvenil El Brou del Mestre i Fourni Produccions enguany fan 10 anys i ho celebraran el proper dissabte dia 12 amb una festa que tindrà lloc al Passeig de la Garriga, amb activitats, concerts, beguda i menjar per a tots els públics. Esperit!, Paul Fuster, La Troba Kung-Fú i La Sra. Tomasa posaran música i gresca a una nit de les que fan estiu i que convida a assistir-hi a tota la família, grans i petits.

Tot plegat començarà a partir de les 20 h amb l’espectacle familiar de la mà d’Esperit! on hi podran assistir els més petits de la casa, que gaudiran d’allò més amb un autèntic home-orquestra. Una hora més tard, a les 21 h, el cantant i compositor estatunidenc d’origen català Paul Fuster agafarà el relleu amb la seva música agradable, per a donar pas cap a les 23 h al grup més internacional de la Garriga, La Troba Kung-Fú. Tancarà la nit a partir de la 1:45 h la jove formació d’electro-mestissatge La Senyora Tomasa, sinònim de barreja d’estils i festa grossa.

#elbrouenfadeu #10anysfentbullirlolla

Article anteriorInici de setmana inestable i amb perspectives de poca calor a llarg termini
Article següentLa NO independència… és dependència! (55)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.