Música i cinema a la fresca, a la Torre del Fanal

0
135

El Consell Municipal de Cooperació al desenvolupament i solidaritat, format per entitats del poble que tenen projectes de cooperació a diversos indrets del món, ha organitzat durant aquest any 2014 un cicle de pel·lícules amb les que donar a conèixer diferents realitats i la transmissió de valors que fomentin la solidaritat entre les persones.

En aquest sentit, el proper 5 de juliol, la Garriga Societat Civil, a través del seu projecte LA GARRIGA GUERRERA, us convida a assistir al seu acte que tindrà lloc al Casal Popular de la Garriga, La Torre del Fanal, a partir de les 20h.

Rosa Sánchez i Héctor Serrano portaran músiques tradicionals de Centreamèrica i de Sudamèrica, i es projectarà la pel·lícula También la lluvia (Icíar Bollaín, 2014), una historia ambientada a Cochabamba (Bolívia) durant la Guerra Boliviana del Agua (any 2000).

Hi hauran entrepans i servei de bar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.