Música i cinema a la fresca, a la Torre del Fanal

0
thumb música i cinema a la fresca

El Consell Municipal de Cooperació al desenvolupament i solidaritat, format per entitats del poble que tenen projectes de cooperació a diversos indrets del món, ha organitzat durant aquest any 2014 un cicle de pel·lícules amb les que donar a conèixer diferents realitats i la transmissió de valors que fomentin la solidaritat entre les persones.

En aquest sentit, el proper 5 de juliol, la Garriga Societat Civil, a través del seu projecte LA GARRIGA GUERRERA, us convida a assistir al seu acte que tindrà lloc al Casal Popular de la Garriga, La Torre del Fanal, a partir de les 20h.

Rosa Sánchez i Héctor Serrano portaran músiques tradicionals de Centreamèrica i de Sudamèrica, i es projectarà la pel·lícula También la lluvia (Icíar Bollaín, 2014), una historia ambientada a Cochabamba (Bolívia) durant la Guerra Boliviana del Agua (any 2000).

Hi hauran entrepans i servei de bar.

Article anteriorMúsica, dansa, poesia, teatre i circ, cada dimecres a la Garriga
Article següentEl PSC no dóna suport a l’augment de jornades del govern local
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.