Poca calor i alguns ruixats per començar el juliol a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

La setmana acaba amb fresca i inestabilitat acusada a la meitat nord de la comarca. Les temperatures han baixat força aquest diumenge, sobretot per l’efecte dels núvols que han impedit que el termòmetre s’hagi pogut enfilar. 

De cara als propers dies, sembla que seguirem amb una llei de temps semblant a la d’aquest últim cap de setmana de juny.

Dilluns serà un dia variable, amb estones de tot. Els núvols podran ser més compactes a primera hora, fruit de les restes d’inestabilitat del vespre i la nit de diumenge. De cara a la tarda, esperem altra vegada el creixement de nuvolades però que, en principi, no haurien de deixar precipitacions a la Garriga.

Dimarts esperem una millora transitòria del temps, amb domini ampli del sol i lleugera recuperació de les temperatures diürnes. Diem transitòria, ja que dimecres i dijous tornarà la inestabilitat a la nostra comarca, amb possibilitat de nous ruixats i tempestes, especialment durant la tarda. Les temperatures, a més, seran baixes amb màximes poc càlides.

De cara al divendres i coincidint amb l’arribada del cap de setmana, sembla que el temps tendiria a estabilitzar-se i les temperatures llavors sí que ja farien un salt i la calor podria ser notícia. En tot cas, queden molts dies i s’haurà d’anar seguint.

Resumint, doncs, setmana variable amb possibilitat de tempestes entre dimecres i dijous i amb unes temperatures poc càlides en conjunt. Esperem mínimes força fresques, a l’entorn dels 14-15ºC, i màximes poc per sobre dels 25ºC en el millor dels casos. Cap dia, doncs, suarem de valent.

Seguirem actualitzant tota la informació, com sempre, a Twitter, i informarem de tot plegat ben aviat.

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

Article anteriorInterdemitente i El Trull jugaran aquesta nit la final de futbol 7
Article següentNo a l’increment de la tarifa de Sorea
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.