Música, dansa, poesia, teatre i circ, cada dimecres a la Garriga

0
143

Des d’aquest proper dimecres dia 2 de juliol i fins el 13 d’agost, L’Associació d’Arts Escèniques El Gremi, de la qual forma part l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Garriga (integrada a la Fundació Universitària Martí l’Humà), ha organitzat novament un festival ple d’espectacles sota el nom El puntet dels dimecres (web i Facebook), que ja va arrencar l’any passat amb una gran acceptació entre el públic i artistes.

Enguany, i com en la darrera edició, les activitats tindran lloc a la torre Can Ramos, de la plaça del Silenci (carrer Figueral, 59), amb el sistema d’“entrada inversa”, on els assistents decidiran la quantitat que volen aportar segons el seu criteri, en comptes de pagar una entrada abans de començar. Tot plegat, a partir de les 21 h, quan ja hi haurà instal·lada una barra amb bona música i entrepans, per a donar pas als diversos espectacles.

Aula de Música Moderna i Tradicional FUMH
Associació d’arts escèniques “El Gremi”

Puntet dimecres programa jul 2014

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.