Pollastre rostit amb prunes i pinyons

0
221

Antigament, menjar rostit era tota una celebració, ja que tan sols es feia quan arribaven les festes majors per a celebrar que s’acabaven les feines del camp.

Des de l’edat mitjana i fins a mitjans del segle XX, els pagesos criaven gallines principalment pels seus ous, i qui criava pollastres ho feia per vendre’ls i guardar-se’n un per a matar-lo per quan arribaven les festes majors o el Nadal, dies festius en què es reunien amb la família i amics al voltant d’una taula i gaudien d’un bon àpat.

Aprofitant que ja som a l’estiu i que les festes majors a molts pobles del nostre voltant són a punt de començar, ens ha semblat interessant preparar un plat que ens recordi al rostit de festa major, elaborat amb els mateixos ingredients, però amb una petita diferència: la seva presentació. Però sense perdre tot el sabor del rostit amb prunes i pinyons!

Que vagi de gust!

Article anteriorEl Projecte Arc Iris s’inicia aquest dissabte a la Garriga
Article següentInterdemitente i El Trull jugaran aquesta nit la final de futbol 7
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.