Pollastre rostit amb prunes i pinyons

0
171

Antigament, menjar rostit era tota una celebració, ja que tan sols es feia quan arribaven les festes majors per a celebrar que s’acabaven les feines del camp.

Des de l’edat mitjana i fins a mitjans del segle XX, els pagesos criaven gallines principalment pels seus ous, i qui criava pollastres ho feia per vendre’ls i guardar-se’n un per a matar-lo per quan arribaven les festes majors o el Nadal, dies festius en què es reunien amb la família i amics al voltant d’una taula i gaudien d’un bon àpat.

Aprofitant que ja som a l’estiu i que les festes majors a molts pobles del nostre voltant són a punt de començar, ens ha semblat interessant preparar un plat que ens recordi al rostit de festa major, elaborat amb els mateixos ingredients, però amb una petita diferència: la seva presentació. Però sense perdre tot el sabor del rostit amb prunes i pinyons!

Que vagi de gust!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.