Ja a la venda els tiquets d’autocar per anar amb l’ANC de la Garriga l’11S

0
ANC 11S2013_01

Enguany, per la propera Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat una altra manifestació massiva que pretén mantenir el nivell i la participació de les dues anteriors. A les portes de la jornada històrica del 9 de novembre, on els catalans decidirem si volem seguir formant part del Regne d’Espanya o, pel contrari, volem constituir-nos com a Estat lliure i sobirà, l’objectiu és tornar a mostrar al món que el poble està mobilitzat i motivat com mai. Per això, tal i com es va anunciar en el marc de l’Assemblea General Ordinària d’abril, un conjunt d’actes culminaran aquell dia amb una mobilització als dos carrers més importants de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes. D’aquesta manera, es dibuixarà simbòlicament una gran V baixa, que ens remet a les paraules Via, Voluntat, Votar i Victòria.

La Garriga, que l’any passat ja va mostrar ser un dels pobles més implicats de la comarca i del país en l’organització de la Via Catalana (es varen omplir 11 autocars per a assistir-hi, al marge de la gent que hi va anar de forma particular), ja ha encarregat el transport que sortirà del poble cap a la capital catalana i convida a tothom qui hi vulgui participar a apuntar-s’hi amb antelació. Concretament, s’ha adjudicat a la Garriga la zona de la plaça de les Glòries Catalanes.

D’aquesta manera, l’Assemblea Territorial del poble ha començat a vendre els tiquets d’autocar: fins aquest divendres dia 20 es podran adquirir a la Fundació Maurí en horari de matí d’11 a 13 h i les tardes de 18 a 20 h. A més, també es podran reservar a través d’internet, a través del contacte habitual de la sectorial.

Article anteriorEls aparadors, protagonistes per Corpus
Article següentHem posat el punt i final al curs acadèmic 2013-14 de l’AUA
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.