Ja a la venda els tiquets d’autocar per anar amb l’ANC de la Garriga l’11S

0
159

Enguany, per la propera Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat una altra manifestació massiva que pretén mantenir el nivell i la participació de les dues anteriors. A les portes de la jornada històrica del 9 de novembre, on els catalans decidirem si volem seguir formant part del Regne d’Espanya o, pel contrari, volem constituir-nos com a Estat lliure i sobirà, l’objectiu és tornar a mostrar al món que el poble està mobilitzat i motivat com mai. Per això, tal i com es va anunciar en el marc de l’Assemblea General Ordinària d’abril, un conjunt d’actes culminaran aquell dia amb una mobilització als dos carrers més importants de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes. D’aquesta manera, es dibuixarà simbòlicament una gran V baixa, que ens remet a les paraules Via, Voluntat, Votar i Victòria.

La Garriga, que l’any passat ja va mostrar ser un dels pobles més implicats de la comarca i del país en l’organització de la Via Catalana (es varen omplir 11 autocars per a assistir-hi, al marge de la gent que hi va anar de forma particular), ja ha encarregat el transport que sortirà del poble cap a la capital catalana i convida a tothom qui hi vulgui participar a apuntar-s’hi amb antelació. Concretament, s’ha adjudicat a la Garriga la zona de la plaça de les Glòries Catalanes.

D’aquesta manera, l’Assemblea Territorial del poble ha començat a vendre els tiquets d’autocar: fins aquest divendres dia 20 es podran adquirir a la Fundació Maurí en horari de matí d’11 a 13 h i les tardes de 18 a 20 h. A més, també es podran reservar a través d’internet, a través del contacte habitual de la sectorial.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.