Exitosa celebració dels 25 anys de trobades geganteres a la Garriga

0
130

Tal i com vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, aquest passat cap de setmana la Colla dels Geganters de la Garriga varen organitzar un seguit d’actes per tal de celebrar els vint-i-cinc anys de trobades. Entre aquests, el més significatiu va ser la XXV Trobada de Gegants de la Garriga celebrada el diumenge, i que va començar amb la plantada de gegants de 19 colles geganteres d’arreu del Principat i que es va fer al primer tram del Passeig.

Després d’estar gairebé dues hores exposats i mentre els grallers anaven escalfant motors, les colles geganteres varen iniciar una cercavila pel centre del poble per acabar a la plaça de l’església, on varen ser rebuts per les autoritats municipals i on varen fer la ballada final.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.