Exitosa celebració dels 25 anys de trobades geganteres a la Garriga

0
thumb plantada gegants

Tal i com vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, aquest passat cap de setmana la Colla dels Geganters de la Garriga varen organitzar un seguit d’actes per tal de celebrar els vint-i-cinc anys de trobades. Entre aquests, el més significatiu va ser la XXV Trobada de Gegants de la Garriga celebrada el diumenge, i que va començar amb la plantada de gegants de 19 colles geganteres d’arreu del Principat i que es va fer al primer tram del Passeig.

Després d’estar gairebé dues hores exposats i mentre els grallers anaven escalfant motors, les colles geganteres varen iniciar una cercavila pel centre del poble per acabar a la plaça de l’església, on varen ser rebuts per les autoritats municipals i on varen fer la ballada final.

 

Article anteriorFortes tempestes el dimarts en una setmana canviant i poc càlida
Article següentLa NO independència… és dependència! (52)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.