Pa amb oli, xocolata i sal

0
thumb pa amb oli i xocolata

Avui hem volgut retre homenatge a tots els nens i nenes dels 50 cap amunt, i quina manera millor de fer-ho que recuperant un dels berenars de la nostra infantesa.

Molts de vosaltres segurament recordeu quan tornàveu de l’escola i a casa us esperava una llesca de pa de pagès torrada amb un bon raig d’oli i al damunt xocolata ratllada o sencera. Aquella barreja de la xocolata amb el toc de sal i oli, la qual potenciava el sabor de la xocolata de manera espectacular, tot i que segurament no érem conscients que això era gràcies a la unió dels tres ingredients.

Tot i que aquest berenar ja no és habitual entre els nostres nens, sí que és veritat que aquesta recepta no s’ha perdut i es manté força viva gràcies a molts professionals de l’hostaleria que l’han afegida a la seva carta de postres, això sí, totalment reinterpretada, ja que l’època actual així ho requereix, però que a la fi quan la tastem a tots ens porta el record d’aquell berenar de quan érem petits.

Article anteriorLa Garriga celebra la Festa del Medi Ambient i l’Energia
Article següentCloenda curs 2013-2014
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.