Pa amb oli, xocolata i sal

0
289

Avui hem volgut retre homenatge a tots els nens i nenes dels 50 cap amunt, i quina manera millor de fer-ho que recuperant un dels berenars de la nostra infantesa.

Molts de vosaltres segurament recordeu quan tornàveu de l’escola i a casa us esperava una llesca de pa de pagès torrada amb un bon raig d’oli i al damunt xocolata ratllada o sencera. Aquella barreja de la xocolata amb el toc de sal i oli, la qual potenciava el sabor de la xocolata de manera espectacular, tot i que segurament no érem conscients que això era gràcies a la unió dels tres ingredients.

Tot i que aquest berenar ja no és habitual entre els nostres nens, sí que és veritat que aquesta recepta no s’ha perdut i es manté força viva gràcies a molts professionals de l’hostaleria que l’han afegida a la seva carta de postres, això sí, totalment reinterpretada, ja que l’època actual així ho requereix, però que a la fi quan la tastem a tots ens porta el record d’aquell berenar de quan érem petits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.