Cloenda curs 2013-2014

0
thumb Alex Muoz 01

El proper dimarts 17 de juny a les 18:30 a El Patronat de La Garriga, El Passeig 42, l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà posarà cloenda al curs acadèmic 2013 – 2014 en un acte organitzat conjuntament amb l’ANC.

Aquesta cloenda presumeixo que per a molts tindrà un cert regust agredolç.

M’explico.

Dolç, perquè la valoració que en podem fer des de l’equip de coordinació de com s’ha desenvolupat dimarts rere dimarts les diferents conferències ha estat d’una absoluta estabilitat d’assistència i amb una qualificació generalment molt notable dels conferenciants, fets aquests que ens esperonen per seguir gaudint de la companyia del assistents, de la seva activa participació fent sempre aportacions constructives i alhora gaudint també, enriquint-nos dels coneixements dels conferenciants.

Agre, perquè aquesta serà la primera cloenda de curs acadèmic que no assistirà en Santi Cucurella perquè, com sabeu, el seu estat de salut des de fa quasi un mes no li permetrà fer una de les coses que més li agraden que és ser-hi, participar, compartir. Des d’aquí i una vegada més li faig arribar al Santi i a la família el suport que sé que és compartit per propis i estranys.

La conferència de cloenda serà impartida per la Maria Dolors Genovès, periodista i historiadora. Diplomada en Estudis Avançats (DEA) de Comunicació i Humanitats de la Universitat Ramon Llull. Llicenciada en Filosofia i Lletres (Història), Ciències de la Informació (Periodisme) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Filologia Catalana (Literatura) per la Universitat de Barcelona (UB). Directora de documentals a Televisió de Catalunya. Professora de Documental de Creació a la Universitat Ramon Llull i membre del Consell de Redacció de la revista Trípodos de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

El tema: “En Silenci” . Quantes coses han canviat des de l’any 1.975 fins avui?

Desistim d’encabir Catalunya a Espanya? Entenem, percebem els dissimulats missatges  perquè, com deia José Rodrigo Villalpando “que se consiga el efecto sin que se note…” ?

Interessant conferència que esperem copsi la vostra atenció i interès  i puguem així acomiadar-nos fins el proper curs desitjant-nos un bon estiu.

Fins dimarts!

Article anteriorPa amb oli, xocolata i sal
Article següentFortes tempestes el dimarts en una setmana canviant i poc càlida
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.