C’s qualifica d’electoralista la política d’inauguracions tardanes de l’Ajuntament

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha qualificat “d’electoralista la política d’inauguracions tardanes impulsada per l’ajuntament de la localitat en els últims mesos”, després de la recent inauguració de la Pista poliesportiva número 2 del municipi que porta utilitzant-se ja fa temps i que estava prevista entrés en funcionament fa mig any. 

Guillén ha assegurat que “l’equip de govern ha repetit diverses vegades aquesta operativa, com ara amb el paviment del parc de la Plaça del Silenci, l’Skate park o la prevista divendres vinent amb el parc del Patufet al barri de Ca n’Illa” i ha lamentat que “l’únic objectiu del consistori sigui muntar actes per ‘fer-se la foto’ amb inauguracions d’infraestructures que ja porten mesos funcionant, donant sensació d’improvisació i  de tenir l’agenda descoordinada”.

Article anteriorValoració de les eleccions al Parlament Europeu
Article següentSis octets d’octets
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.