Setmana variable i amb temperatures menys càlides a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

Comencem setmana i a la Garriga ho fem amb calor, molta calor!

L’entrada d’una massa d’aire molt càlida, procedent del nord d’Àfrica, ha fet que les temperatures s’hagin enfilat fins els 34ºC durant el cap de setmana a la mateixa Garriga! Tenint en compte els valors “frescos” dels que veníem dies enrere, aquesta calor ens ha agafat una mica per sorpresa a tots plegats.

A més, aquesta entrada d’aire càlid ha vingut acompanyada de pols en suspensió provinent del desert del Sàhara, degut al flux de component sud que estem tenint. El cel no es veu clar com normalment i la sensació de xafogor és notable arreu de la comarca.

I com es presenta aquesta propera setmana a la Garriga? Doncs bé, tot sembla indicar que seguirem amb uns valors d’estiu però no pas tant alts com els d’aquest final i inci de setmana. Les nits tornaran a ser més fresques, conforme avancin els dies; de dia seguirà fent calor, però les màximes es quedaran als 30ºC. En principi ja no els tornarem a superar. 

Pel què fa a l’estat del cel, esperem una setmana variable i amb un augment de la inestabilitat durant les tardes, a partir de mitjans de setmana. El creixement de nuvolades convectives portarà alguns ruixats a la meitat nord del país que, en alguns casos, podrien arribar també a l’extrem nord del Vallès Oriental.

En tot cas, és una situació encara poc clara i s’haurà d’anar seguint. Com sempre, us animem a fer-ho a través del nostre compte de Twitter (@GarrigaMeteo).

Resumint doncs; setmana càlida, però menys que aquests últims dies i amb un cel mig ennuvolat en general i amb possibilitat d’algun xàfec de tarda a finals de setmana. 

Ulleres de sol i màniga curta de dia i jersei de màniga llarga prim de nit. Paraigües a prop durant les tardes de finals de setmana. Aquest seria, a grans trets, el “look” garriguenc a seguir durant aquesta setmana!

Seguirem informant de tot plegat i actualitzarem la informació properament.

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

Article anteriorEl Mercat de la Cultura torna el 8 de juny
Article següentDibuixos plens de records
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.