Dibuixos plens de records

0
thumb dibuixos plens de records

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga l’acte de lectura i entrega dels dibuixos del projecte Dibuixos plens de records, a les persones grans de les residències Fundació Asil Hospital la Garriga i Residència Geriàtrica Congost de El Figaró, que varen entrevistar

Dibuixos plens de records és una activitat en què els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Manuel Blancafort de la Garriga han participat dins el projecte Joves Solidaris impulsat per la Fundació Futbol Club Barcelona. Aquest projecte ha posat en contacte persones grans i nens i nenes de cicle mitjà de primària per compartir un temps de conversa i recollir la memòria històrica de fets quotidians en un escrit i un dibuix.

Reunides dues generacions de diferents edats de la Garriga i el Figaró, hi han participat alumnes del CEIP Montmany, del CEIP Puiggraciós i CEIP Tagamanent que, acompanyants pels seus mestres, varen visitar les dues residències per conversar amb les persones grans. En una segona fase i com a fruit d’aquestes converses, els nens i nenes varen fer una redacció i un dibuix del que havien escoltat de cadascuna de les històries personals. Aquest dibuix representatiu dels fets i anècdotes que les persones grans els havien explicat, són els que se’ls ha fet entrega als protagonistes en un acte molt emotiu envoltat d’alumnes, professors i les persones grans de les residències.

Hi ha col·laborat, també, la Fundació Pere Tarrés, la Federació Catalana de Futbol i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Text i fotografia: Studio AdCom

Article anteriorSetmana variable i amb temperatures menys càlides a la Garriga
Article següentValoració de les eleccions al Parlament Europeu
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.