La Garriga més republicana

0
Republica LG_jun_2014

Diversos partits polítics (els obertament republicans i també alguns amb un discurs més ambigu) varen fer una crida ahir dilluns a les vuit del vespre a concentrar-se davant els ajuntaments del país per a mostrar el seu rebuig a la monarquia espanyola, just després de conèixer-se la notícia històrica de l’abdicació del rei Juan Carlos I a favor del seu fill, que esdevindrà Felipe VI. I responent a aquesta crida, un bon grapat de garriguencs es va aplegar davant del Consistori per a reclamar, majoritàriament, una república catalana, si bé també hi havia qui el que reclamava era la república espanyola.

 

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (50)
Article següentEl CB La Garriga informa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.