Setmana dominada pel sol i amb un ambient més càlid

0
Marti Oliveras_01

La inestabilitat ha sigut protagonista aquest darrer tram del mes de maig a la Garriga i també en la majoria de contrades del territori català. El creixement de nuvolades convectives han propiciat l’aparició d’alguns ruixats, més freqüents durant les tardes i sovint en forma de tempesta. Aquesta pluja ha ajudat a disminuir, ni que sigui per uns dies, el risc d’incendi forestal als boscos del nostre municipi.

Quin temps s’espera per aquesta propera setmana a la Garriga?

Doncs bé, tot sembla indicar que la inestabilitat disminuirà clarament i el sol, per tant, guanyarà protagonisme. Les temperatures seguiran fresques de nit i suaus o relativament càlides de dia. De cara a mitjans i finals de setmana, alguns mapes apunten a una pujada clara del termòmetre amb valors ja estiuencs. 

Així doncs, esperem una setmana força estable en conjunt, si bé de cara a les tardes de mitjans de setmana no es descarta algun ruixat o tempesta puntual de curta durada. 

Per tant, a primera hora fareu bé de sortir abrigats de casa perquè l’ambient encara serà força fresc. Al centre de la jornada, però, les mànigues de camisa o la màniga curta serà la millor solució. Les ulleres de sol les haureu de menester pràcticament cada dia i el paraigües (si no hi ha sorpreses d’última hora), us farà més nosa que servei.

Aquest seria, a gran trets, el “look” garriguenc a seguir durant els propers dies.

Informarem de tot plegat i seguirem actualitzant, com sempre, a través del nostre compte de Twitter

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

Article anteriorArròs amb conill
Article següentLa NO independència… és dependència! (50)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.