Arròs amb conill

0
Arròs amb_conill

Continuant amb el «Corpus del patrimoni culinari català», avui ens ha semblat interessant presentar-vos una altra recepta d’arròs, ja que és un dels ingredients que possiblement podem trobar-hi més vegades. Aquest cereal, del qual se’n coneixen més de 5.000 varietats a tot el món, es pot dividir en dues categories: els que es venen sense tractar i només han sofert el procés de neteja i envasat, i els que han estat sotmesos a alguna modificació per a facilitar-ne la cocció.

Dintre de les diferents varietats hi podem trobar els de gra llarg, gra curt, integral i vaporitzat, les quals es fan servir segons el plat que es vulgui fer o, pel contrari, en funció de si som més o menys experts a l’hora de trobar el punt a l’arròs.

Per a elaborar el plat d’avui hem utilitzat l’arròs bomba, de gra curt i color perla. Una de les seves principals qualitats és que pot duplicar, i fins i tot triplicar, el seu volum i això fa que absorbeixi millor tots els sabors dels tots ingredients utilitzats a l’hora de fer l’arròs. Una altra particularitat és que no es trenca durant la cocció i això fa que el midó no surti i l’arròs no quedi pastós. Per aquestes raons és una varietat molt utilitzada per a elaborar paelles i arrossos caldosos.

Que vagi de gust!

Article anteriorJa és aquí la programació de Corpus 2014
Article següentSetmana dominada pel sol i amb un ambient més càlid
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.