La Garriga estrena la Colors Corpus Run

0
cartellcolorcorpusrun

El dijous abans de la gran festa del Corpus de la Garriga, el Projecte Mexcla’t, el Club d’Atletisme Les Tortugues i l’Ajuntament de la Garriga han organitzat una original cursa per a tots els públics pels carrers on s’instal·laran les catifes. I és original perquè, a banda del recorregut, acabarà amb una batalla de colors entre participants i vianants que ho desitgin, que es llençaran pigments Holi al ritme de la música en una gran festa de color que cada cop està més de moda.

L’activitat consistirà, a banda de la guerra final, en un circuit tancat de dos quilòmetres que romandrà obert durant mitja hora i on s’hi podran fer tantes voltes com es desitgi. Es demana que tothom vesteixi de blanc per tal de maximitzar l’impacte visual dels colors, i que dugui ulleres per a protegir els ulls i també una gorra.

Així, el que serà la primera edició de la Colors Corpus Run, s’inclou a la programació d’enguany de la festa més popular del poble, amb activitats que començaran el divendres 13 de juny i acabaran el diumenge 22, dia en què es confeccionen les catifes de flors.

La inscripció és de franc i es podrà fer fins a una hora abans de la cursa del dijous 19 de juny a les 19 h (a la Plaça de l’Església) i a través del correu electrònic projectemexclat@gmail.com indicant nom i cognoms, població de procedència i un telèfon mòbil. El màxim de participants es tancarà a l’arribar als 300.

Article anteriorEl Colors Primaris, de Ràdio Silenci, guardonat per la RAC
Article següentAlcoholisme i postals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.