La Garriga estrena la Colors Corpus Run

0
165

El dijous abans de la gran festa del Corpus de la Garriga, el Projecte Mexcla’t, el Club d’Atletisme Les Tortugues i l’Ajuntament de la Garriga han organitzat una original cursa per a tots els públics pels carrers on s’instal·laran les catifes. I és original perquè, a banda del recorregut, acabarà amb una batalla de colors entre participants i vianants que ho desitgin, que es llençaran pigments Holi al ritme de la música en una gran festa de color que cada cop està més de moda.

L’activitat consistirà, a banda de la guerra final, en un circuit tancat de dos quilòmetres que romandrà obert durant mitja hora i on s’hi podran fer tantes voltes com es desitgi. Es demana que tothom vesteixi de blanc per tal de maximitzar l’impacte visual dels colors, i que dugui ulleres per a protegir els ulls i també una gorra.

Així, el que serà la primera edició de la Colors Corpus Run, s’inclou a la programació d’enguany de la festa més popular del poble, amb activitats que començaran el divendres 13 de juny i acabaran el diumenge 22, dia en què es confeccionen les catifes de flors.

La inscripció és de franc i es podrà fer fins a una hora abans de la cursa del dijous 19 de juny a les 19 h (a la Plaça de l’Església) i a través del correu electrònic projectemexclat@gmail.com indicant nom i cognoms, població de procedència i un telèfon mòbil. El màxim de participants es tancarà a l’arribar als 300.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.