El Vil·la Romana ens convida a la segona edició de l’Expolectures

0
Expolectures 01

L’Expolectures és una exposició de parelles artístiques organitzada per l’Institut Vil·la Romana de la Garriga que gira al voltant del diàleg entre la pintura i la paraula. Tot plegat, de la mà d’una trentena d’històries redactades per alumnes del propi institut arran de la contemplació de les pintures sobre petits plaers quotidians fetes al taller La mà del Tintorer.

La inauguració de l’Expolectures està organitzada pels Departaments de Llengua i Literatura de l’institut, amb la col·laboració del taller La mà del Tintorer, i tindrà lloc aquest dijous dia 29 de maig, a les 19:30 h, a la Sala d’Actes del propi institut (carrer Santa Maria del Camí, s/n).

Article anteriorNo sóc pessimista
Article següentEl Colors Primaris, de Ràdio Silenci, guardonat per la RAC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.