El Colors Primaris, de Ràdio Silenci, guardonat per la RAC

0
Colors Primaris_01

La Ràdio Associació de Catalunya distingirà aquest proper dijous el programa de l’emissora de la Garriga, dirigit per Raquel Iniesta, amb una menció de qualitat dins la categoria de ràdio local, en la que és la catorzena edició dels premis. Colors Primaris (dilluns, de 22 a 23 h), programa que també s’emet per la Xarxa de Comunicació Local és, així, el primer de Ràdio Silenci que rep un guardó d’aquestes característiques.

Iniesta apunta als motius que creu que han propiciat el guardó destacant que “innovem en el fet de tractar la recerca i el benestar de manera clara, propera i respectuosa”, i afegeix que “ens fa molta il·lusió perquè som un programa molt jove: només portem una temporada. Això ens omple d’energia”. Això, segons la directora del programa, en reforça la línia innovadora.

Per la seva banda, des de la RAC i en boca de Jordi Margarit, periodista i membre del jurat, s’ha assegurat que el Colors Primaris fomenta l’equilibri personal dels oients, des d’un punt de vista tant físic com mental: “Donar consells, parlar-ne, contrastar opinions i ajudar la gent és essencial en aquests temps que corren”.

L’entrega de premis es farà efectiva el proper dijous dia 29 al vespre, a l’Auditori ONCE de Barcelona.

Article anteriorEl Vil·la Romana ens convida a la segona edició de l’Expolectures
Article següentLa Garriga estrena la Colors Corpus Run
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.