Sàhara fa el doblet amb la Copa Primavera 2014 de futsal

0
Sahara campio_copa_primavera_2014

El proppassat divendres es varen disputar les semifinals i final del torneig primaveral de futbol sala, amb protagonisme novament centrat en els dos principals contrincants de la lliga d’hivern –Sàhara i Ca la Mila-, que varen disputar-se el títol en un partit igualadíssim que es va decidir a la pròrroga. La balança, altre cop, es va decantar cap a la banda dels vencedors de l’anterior competició amb resultat final de 2 gols a 5.

De fet, cap dels dos va tenir problemes per a desfer-se dels seus rivals a semifinals, a qui van endossar sengles golejades: Ca la Mila va guanyar Frankfurt la Garriga per 2 gols a 7, i Sàhara va derrotar Assessoria Congost per 1 a 6.

El proper divendres, per la seva banda, comença un nou torneig de futbol 7 a les instal·lacions de l’Olímpic. En les imatges adjuntes, hi podeu veure tots els resultats de la Copa Primavera i els horaris d’aquest proper campionat.

Fotografia cedida per AAFSG

COPA PRIMAVERA:

Copa primavera_2014_resultats_def

FUTBOL 7:

futbol 7_2014_horaris 

futbol 7_2014_horaris_02

Article anteriorPossibilitat de xàfecs i tempestes en qualsevol moment del dia
Article següentNo sóc pessimista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.