Possibilitat de xàfecs i tempestes en qualsevol moment del dia

0
Marti Oliveras_01

La setmana ha començat amb inestabilitat acusada: l’últim dilluns d’aquest mes s’ha llevat plujós i fred a la Garriga, una pluja que ha sigut protagonista fins a migdia, recollint un total (provisional) de 16 mm de precipitació. Diem provisional, donat que esperem una setmana marcada per la inestabilitat i aquest registre anirà clarament a més. Per fi entrem en una dinàmica de temps inestable, que ajudarà i molt a no seguir en sequera.

Els mapes apunten a una nova tongada de pluges de cara al dimecres, mentre que la resta de dies de la setmana seguiran inestables, però amb estones de tot. Els ruixats podran aparèixer qualsevol de les tardes, si bé amb l’arribada del cap de setmana la inestabilitat aniria clarament a menys.

Per la seva banda, les temperatures es mantindran relativament fresques per l’època de l’any.

Resumint, doncs: setmana inestable a la Garriga, amb possibilitat de xàfecs i tempestes i amb unes temperatures poc càlides. Esperem mínimes a l’entorn dels 10°C i màximes que no tots els dies superaran el llindar dels 20°C. Jaqueta de nit, mànigues de camisa de dia i ulleres de sol de treure i posar. I no us oblideu del paraigües!

Seguirem l’evolució de tot plegat i anirem actualitzant la informació cada dia via Twitter.

Article anteriorOrdre del dia del Ple ordinari del 28 de maig de 2014
Article següentSàhara fa el doblet amb la Copa Primavera 2014 de futsal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.