Sentit homenatge a en David López

0
thumb homenatge D Lopez

Avui, a les 12 del migdia, més de quatre-centes persones s’han reunit a la plaça de l’Església de la Garriga per retre homenatge, amb un minut de silenci, a en David López, un jove del poble que moria el passat divendres mentre anava amb bicicleta, després de ser atropellat per una furgoneta que es va donar a la fuga –afortunadament ja ha estat localitzada i el seu conductor identificat- .

Durant l’acte s’ha llegit un text en record d’en David, amb el qual s’ha denunciat l’exposició i vulnerabilitat a què estan sotmesos aquells que practiquen el ciclisme per les nostres carreteres. Un cop acabat el minut de silenci i després d’uns sonors aplaudiments, s’ha desplegat una pancarta on s’hi podia llegir: “Entre la teva pressa i la vida d’un ciclista hi ha 1,5 metres de respecte”.

Des de La Garriga Digital.cat ens sumem al dolor de la família d’en David.

Article anteriorArròs amb llet
Article següentERC esdevé la força més votada a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.