Perales renuncia per motius professionals

0
Acord LOGO_01

Jordi-Eduard Perales, primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de la Garriga, ha presentat la renúncia al càrrec i a l’acta de regidor per motius professionals. El cap de llista d’Acord Independentista de la Garriga, que en prendre possessió del càrrec va declinar l’assignació d’un salari municipal, ha vist com “s’ha fet impossible compaginar la tasca a l’ajuntament i la dedicació a la meva carrera professional sense que se’n ressentís o una o l’altra”, tal com declara en la carta de comiat.

Jordi Eduard_Perales_Acord_01“En aquesta cruïlla –segueix Perales- he optat per continuar la meva carrera”. Citant el bisbe Casaldàliga, declara que “l’important són les causes, no jo. El projecte d’Acord, de l’independentisme progressista local, i la militància a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) continuen igual”. El candidat de l’agrupació ciutadana Acord Independentista el 2011 va ser l’artífex de la candidatura, en aglutinar diverses sensibilitats de l’independentisme garriguenc, amb el suport de la secció d’ERC. La llista, la segona més votada, va obtenir més d’un miler de vots i tres dels disset regidors del consistori.

Dolors Castellà i Puig, número quatre de la candidatura independentista, ocuparà la vacant que deixa Jordi-Eduard Perales. L’assistent social de professió s’ocuparà d’algunes de les àrees municipals que gestiona Acord, que es redistribuiran entre Neus Marrodán i Albert Benzekry. La primera assumirà la primera tinència d’alcaldia. Acord Independentista de la Garriga dóna suport a l’equip de govern en coalició amb el grup de Convergència i Unió.

Perales s’acomiada lloant la feina de la gent que treballa desinteressadament pel poble, i també dels companys d’Acord, i afirma que els donarà “un cop de mà sempre que calgui, des d’una segona fila”. Així mateix, l’assemblea d’Acord li ha agraït la dedicació i l’esforç en la posada en marxa de la candidatura. Actualment, l’agrupació ja treballa en un projecte per a la legislatura que començarà el 2015.

Article anteriorPoltrones i cadires velles
Article següentEl Cineclub projectarà la pel·lícula “La herida” aquest dissabte

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.