El Cineclub projectarà la pel·lícula “La herida” aquest dissabte

0
cartell laherida

El proper dissabte dia 24 de maig, a dos quarts de deu del vespre a l’Auditori de l’Escola de Música de la Garriga (plaça del Silenci), el Cineclub passarà la pel·lícula La herida, de Fernando Franco, guanyadora de dos premis Goya en la seva edició de 2013 (Millor Actriu per Marian Álvarez i Millor Director Novell per Franco). El film tracta sobre una dona (Ana) de 28 anys que se sent útil i satisfeta amb la seva feina rutinària ajudant als demés, però que fora d’aquesta jornada laboral té seriosos problemes per a relacionar-se, doncs és socialment maldestra, inclús agressiva, amb les persones més properes i estimades.

Per altra banda, el Cineclub de la Garriga aprofita per a recordar que ja són a la fase final de la Campanya #SOSAlhambra, que culminarà a principis d’estiu amb una gran festa final en la qual s’hi celebrarà el més que provable èxit de la gesta. Encara hi ha temps, però, d’apadrinar una o més butaques o de fer alguna aportació, sigui a través de la plataforma de micromecenatge o a través del número de compte 2100-0126-19-0200468530 (La Caixa).

 

Cartell Donatius Final Campanya

Article anteriorPerales renuncia per motius professionals
Article següentLa NO independència… és dependència! (49)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.