Ciutadans (C’s) de la Garriga exigeix a l’Ajuntament que compleixi la llei de banderes

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu de Ciutadans (C’s) a la Garriga, Àngel Guillén, ha exigit a l’ajuntament del municipi que “compleixi amb la llei de banderes” i ha lamentat “la posició immobilista de l’alcaldessa Meritxell Budó davant el contenciós obert per la delegada del Govern, que podria suposar un perjudici innecessari per les arques municipals”.

Guillén ha alertat que “existeixen altres municipis que, trobant-se en la mateixa situació que la Garriga, han decidit aplicar la llei, fins i tot aconsellats per l’Associació de Municipis per la Independència, per no incórrer en sancions econòmiques”. Per tal motiu Guillén ha titllat de “contrasentit temerari” que no es talli aquest procés encaminat al fracàs que repercutirà negativament al nostre Ajuntament”.

Guillén ha instat al govern municipal a reconsiderar la seva postura després que aquest ha preguntat al programa “L’Alcaldessa respon” de Ràdio Silenci si, davant els darrers precedents i les seves conseqüències, tenia en ment rectificar, ja que “no es tracta de posar una o altra bandera, sinó de quelcom més bàsic, com és el compliment de les lleis d’un Estat de Dret per part dels representants públics que són els primers que haurien de donar exemple a la ciutadania”.

Article anteriorLa veu de la independència al Parlament Europeu
Article següentSetmana, altre cop, amb poques complicacions
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.