V Festa Sardanista de la Garriga

0
137

Dissabte 17 de maig torna la Festa Sardanista de la Garriga organitzada per l’Agrupació Sardanista, arribant ja a la 5ª edició.

Enguany, la festa començarà a dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Can Dachs amb la trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Serà llavors quan es coneixerà la nova placa de cava dedicada al Passeig i tothom que la vulgui, en podrà disposar comprant una ampolla de cava. Aquesta placa és la cinquena placa que l’Agrupació Sardanista dedicada a elements del patrimoni garriguenc com La Doma, Puiggraciós, el cine Alhambra o l’escut de l’Agrupació Sardanista.

De les 5 a les 6 de la tarda, hi haurà visites guiades al refugi antiaeri de la Guerra Civil, situat davant l’estació de tren, per a tots aquells garriguencs i sardanistes que ens visitaran provinents d’altres pobles del Vallès per assistir a l’audició de sardanes.

La ballada de sardanes començarà a les 6 de la tarda a la plaça de Can Dachs a càrrec de la cobla Mediterània i comptarà amb una exhibició de les colles participants de pobles com Martorelles, Caldes de Montbui, Sant Celoni, Canovelles i Les Franqueses del Vallès.

Durant tota l’audició, els més petits podran realitzar manualitats sardanistes. A la mitja part hi haurà un refrigeri per a tothom i un obsequi per a les colles sardanistes participants.

Agrupació Sardanista

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.