La seguretat de les pensions en una Catalunya independent, aquest dijous

0
130

El proper dijous dia 15 de maig, a les 11:30 h a l’Auditori de la Plaça del Silenci, tindrà lloc la xerrada col·loqui que pretén demostrar la viabilitat de les pensions després d’una hipotètica independència de Catalunya. Jesús Sans i Anna Mateu seran els encarregats de desmuntar les pors i aclarir els dubtes que els assistents puguin tenir, exposant de forma didàctica un sistema català que, asseguren, seria molt més sostenible que l’actual espanyol.

En la xerrada s’aprofundirà en l’explicació de les estructures productiva i demogràfica del nostre país, que garanteixen la sostenibilitat de les prestacions. Un sistema català de Seguretat Social de repartiment garantiria automàticament el pagament de les pensions.

Aquest és un acte pensat expressament pels pensionistes i tota aquella gent que hi pugui estar interessada.

Assemblea Nacional Catalana la Garriga: Facebook, Twitter i Bloc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.