Conill amb xocolata

0
thumb conill amb xocolata

Seguint amb el desig d’acostar-nos de mica en mica al receptari català, aquesta setmana us portem una recepta nova per a mi, ja que pocs cops he combinat carn amb xocolata i la veritat és que el resultat és força sorprenent. Si revisem una mica el receptari, podem trobar-hi alguns plats de carns i de peix cuinats amb xocolata, com ara les carns de caça com són el porc senglar, el cérvol i la llebre; d’altres carns com el conill o alguns peixos com les gambes o fins i tot la llagosta.

Avui hem decidit preparar un conill amb xocolata segons el receptari català amb un resultat final força equilibrat ja que el gust suau del conill combina molt bé amb la salsa que l’acompanya, la qual consisteix en una combinació de vins, herbes aromàtiques, cebes, alls, el fetge del conill i un toc de canyella, tot barrejat amb una petita quantitat de xocolata al 70% de cacau que fa que el plat resulti molt gustós i aromàtic.

Que vagi de gust!!

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.