Matins assolellats i tardes amb possibilitat de xàfecs

0
Marti Oliveras_01

La pluja dels darrers dies, tot alternant-se amb moltes estones de sol i bonança, ha fet que tinguem els espais rurals i de muntanya ben esplendorosos. Aquesta precipitació caiguda a la Garriga en forma de xàfecs, alguna tempesta i plugims, ajudaran a iniciar un mes de maig de forma més tranquil·la, pel què fa al risc d’incendis a la nostra zona.

Però quin temps cal esperar per aquesta propera setmana a la Garriga? Doncs bé, tot sembla indicar que seguirem sota la mateixa llei de temps. Variabilitat a l’ordre del dia, molt típic de l’època en la què ens trobem.

El pas d’algunes cues de front, que al cap i a la fi són escorrialles de les pertorbacions profundes que circulen pel nord de l’Atlàntic, seran responsables de que tinguem aquest temps canviant i poc definit. No estem parlant d’inestabilitat, ni molt menys, però si que tarda rere tarda és molt probable que s’acabin presentant alguns xàfecs en comarques del Pirineu, Girona i nord de Barcelona, fruit del creixement de nuvolades convectives.

Així doncs, hi ha la possibilitat que alguna d’aquestes tardes acabi plovent a la mateixa Garriga. Les temperatures es mantindran estables, sense canvis destacables. S’esperen mínimes a l’entorn dels 10ºC i màximes que voltaran els 20ºC.

Resumint, doncs: setmana de temps primaveral, amb estones de tot. Jaqueta a primera hora, mànigues de camisa a migdia, ulleres de sol i paraigües plegable a mà durant les tardes. Aquest seria el “look” garriguenc a seguir durant aquests propers dies.

Informarem de tot plegat, com sempre, a Twitter (@GarrigaMeteo) i actualitzarem la previsió properament.

Bona setmana a tots/es, salut i méteo!

Article anteriorOrdre del dia del Ple ordinari de 30 d’abril
Article següentLa NO independència… és dependència! (45)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.