Peus de porc amb salsa

0
176

Els receptaris culinaris de cada país o indret són un bé que hem d’intentar que no caiguin en l’oblit, ja que si mantenim vives les receptes que elaboraven les nostres àvies i besàvies, contribuïm a no perdre la nostra identitat. Encara que la gastronomia evoluciona i es va adaptant als temps que vivim, s’ha d’intentar mantenir l’essència d’aquelles receptes fetes pels nostres avantpassats.

Aquest Sant Jordi he tingut el plaer de descobrir el llibre Corpus de patrimoni culinari català, on trobem un recull molt treballat i acurat del receptari català. Per això i per tal de poder aportar el nostre granet de sorra al nostre patrimoni, intentarem fer-vos arribar setmana rere setmana aquest valuós llegat.

Aquesta setmana hem preparat uns típic peus de porc amb salsa.

Que vagi de gust!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.