La Festa dels Tres Tombs arriba aquest diumenge 27 d’abril

0
Tres tombs

L’inici de la tradicional desfilada de cavalls i carruatges serà als Pinetons a les 12 h i serà, al pas per la plaça de l’Església, quan els animals rebran la benedicció i els abanderats faran els tres tombs a la plaça. La desfilada seguirà pel Passeig i el carrer Banys per retornar al parc dels Pinetons.

Com en cada edició, l’associació Els Tres Tombs torna a organitzar el concurs de fotografia i enguany col·labora amb la mostra de fotografies “La Garriga rural. Instantànies d’uns paisatges que volen sobreviure”, que es pot veure a la Sala Municipal d’Art i Exposicions Andreu Dameson i Aspa del 12 al 27 d’abril.

OAMC

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (44)
Article següentOrdre del dia del Ple ordinari de 30 d’abril
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.