Jordi Borràs busca finançament per desemmascarar l’espanyolisme a Catalunya

0
plusultraok

El fotoperiodista garriguenc, conegut per la seva tasca gràfica informativa especialitzada en el moviment de la ultradreta, ha preparat un nou projecte titulat Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya (Pol·len Edicions). Equipat amb la seva càmera de fotos, el també il·lustrador demostra amb imatges qui organitza i capitaneja aquest espanyolisme de carrer, alhora que el desemmascara i desmunta el mite del “no nacionalisme”.

Borràs assegura que “existeixen vasos comunicants entre l’espanyolisme i la ultradreta” i s’ha proposat fer-ho públic amb un nou llibre de fotografies, després de l’exitós Warcelona. Una història de violència, que ja va per la segona edició. Denuncia que no és pas casual que en pràcticament tots els actes organitzats en defensa de la unitat d’Espanya s’hi trobin organitzacions o dirigents de l’extrema dreta espanyola.

Per a aconseguir fer realitat aquesta acurada edició, Jordi Borràs es posa en mans del micromecenatge, en aquest cas a través de la plataforma totSuma, que té com a fet diferencial el seu compromís amb la construcció nacional catalana i la seva vocació social, amb el mínim comú denominador de la sobirania del país i la seva voluntat de progrés. Necessiten 6.800 euros, dels quals, a falta de 36 dies, ja n’han aconseguit més de 5.000 gràcies a 132 mecenes.

Però aquesta no tan sols serà una publicació de consum català, doncs un dels trets destacats d’aquest projecte és que transcendirà les nostres fronteres. I és que un dels objectius de Plus Ultra és donar ressò internacional a la realitat que es viu a Catalunya, de manera que es faran arribar exemplars del llibre als mitjans de comunicació més influents del món com The New York Times o Der Spiegel. És per això que aquesta serà una publicació trilingüe en català, castellà i anglès.

Si voleu més informació o, directament, col·laborar amb el projecte, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Article anteriorConstitució a la Garriga de la Mesa pel Dret a Decidir
Article següentComiat de la Coral Ariadna a en Josep Augé i Fontserè
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.