Comiat de la Coral Ariadna a en Josep Augé i Fontserè

0
Sortida de la Coral Ariadna a Planoles, l'any 1996. En Josep Augé està a la fila del davant, és el primer començant per l'esquerra.
Sortida de la Coral Ariadna a Planoles, l'any 1996. En Josep Augé està a la fila del davant, és el primer començant per l'esquerra.

La nit del dissabte 19 d’abril ens va deixar en Josep Augé Fontserè, cantaire de la Coral Ariadna des dels seus inicis i membre, durant molts anys, de la Junta de l’entitat, com a tresorer i com a president. Va ser molt el seu treball i la seva estima per la Coral i ens va saber conduir amb fermesa, compromís i esforç, cosa que agraïm sincerament. Ara volem recordar-lo i adreçar-li unes paraules de comiat.

Pep, al no poder-t’ho dir amb els nostres cants, fidels a la teva voluntat i a la de la teva família, volem fer públiques aquestes ratlles perquè tothom sàpiga del teu treball, el teu esperit i la part de la teva vida que vas dedicar al cant i a la Coral. Els teus amics volem donar-te les gràcies públicament. Tu formes part d’aquesta gent que, passant sense fer soroll, han fet possible la supervivència i el creixement de moltes entitats.

Vas haver de deixar la Coral ja fa uns anys, degut a la malaltia que t’ha dut al final del teu camí, camí que durant molt de temps hem fet plegats. Ens deixes precisament ara, que hem fet els 40 anys. Que content i orgullós hauries estat de la Coral si ho haguessis pogut veure! L’Ariadna sempre t’ha tingut present i sempre et durà a la memòria. Tu formes part de la nostra història.

Adéu Pep i moltes gràcies.

Immaculada Gendra, Presidenta de la Coral Ariadna

*Fotografia: Sortida de la Coral Ariadna a Planoles, l’any 1996. En Josep Augé està a la fila del davant, és el primer començant per l’esquerra. 

Article anteriorJordi Borràs busca finançament per desemmascarar l’espanyolisme a Catalunya
Article següentPeus de porc amb salsa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.