Comiat de la Coral Ariadna a en Josep Augé i Fontserè

0
354

La nit del dissabte 19 d’abril ens va deixar en Josep Augé Fontserè, cantaire de la Coral Ariadna des dels seus inicis i membre, durant molts anys, de la Junta de l’entitat, com a tresorer i com a president. Va ser molt el seu treball i la seva estima per la Coral i ens va saber conduir amb fermesa, compromís i esforç, cosa que agraïm sincerament. Ara volem recordar-lo i adreçar-li unes paraules de comiat.

Pep, al no poder-t’ho dir amb els nostres cants, fidels a la teva voluntat i a la de la teva família, volem fer públiques aquestes ratlles perquè tothom sàpiga del teu treball, el teu esperit i la part de la teva vida que vas dedicar al cant i a la Coral. Els teus amics volem donar-te les gràcies públicament. Tu formes part d’aquesta gent que, passant sense fer soroll, han fet possible la supervivència i el creixement de moltes entitats.

Vas haver de deixar la Coral ja fa uns anys, degut a la malaltia que t’ha dut al final del teu camí, camí que durant molt de temps hem fet plegats. Ens deixes precisament ara, que hem fet els 40 anys. Que content i orgullós hauries estat de la Coral si ho haguessis pogut veure! L’Ariadna sempre t’ha tingut present i sempre et durà a la memòria. Tu formes part de la nostra història.

Adéu Pep i moltes gràcies.

Immaculada Gendra, Presidenta de la Coral Ariadna

*Fotografia: Sortida de la Coral Ariadna a Planoles, l’any 1996. En Josep Augé està a la fila del davant, és el primer començant per l’esquerra. 

Article anteriorJordi Borràs busca finançament per desemmascarar l’espanyolisme a Catalunya
Article següentPeus de porc amb salsa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.