Torna la Festa del Barri de Montserrat

0
139

L’any passat, la festa es va haver d’anul·lar per pluja i enguany torna amb multitud d’activitats i una novetat: la crida de la junta de l’associació que la fa possible per trobar relleu. Es necessita un petit grup de garriguencs, veïns o no del barri, que vulguin fer-se càrrec durant uns anys de tirar endavant aquesta festa que compta amb més de 30 anys d’antiguitat. Per a fer-ho, cal posar-se en contacte amb la junta al correu: barrimontserratlagarriga@gmail.com, via Facebook o a la junta directament durant la festa.

La festa d’enguany, doncs, farcirà d’actes de tot tipus i per a totes les edats tot el dissabte 26 d’abril, acabant amb la missa solemne l’endemà diumenge 27 al vespre.

PROGRAMA TRAS_A4-page-001

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.