La CUP de la Garriga allargarà el Sant Jordi

0
CUP llengua_2

La festa de la rosa i el llibre arriba al poble amb un munt d’activitats i les tradicionals paradetes a la plaça. La Candidatura d’Unitat Popular, juntament amb l’Assemblea de Joves La Bordalla, també ha decidit sumar-se a la festa el propi dia 23 d’abril… i també durant dos dies més, divendres i dissabte, amb dues activitats complementàries relacionades amb la llengua catalana: una xerrada, el dia 25, i la pintada d’un mural, el dia 26.

Així, serà per Sant Jordi que la CUP comptarà amb una parada durant tot el dia destinada a la recollida de llibres per a la recentment inaugurada Torre del Fanal i a les sis de la tarda, a la plaça de l’Església, organitzaran un concurs literari. Serà divendres dia 25 que abordaran el tema titulat “El català, única llengua oficial? Les llengües en una Catalunya independent” en la xerrada de la sociòloga Carmen Pérez (a les 20:30 h, a Can Raspall); i dissabte 26 a les sis de la tarda pintaran un mural per la llengua i entregaran els premis del concurs literari de dimecres al bar L’Illot.

Article anteriorMitja tarda al Col·legi Tagamanent
Article següentSant Jordi a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.