Pont de bon aprofitar, però dilluns amb possibilitat de pluja a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

Després d’uns dies d’inactivitat al nostre Twitter, tornem a ser aquí per a parlar-vos del temps que s’espera a la Garriga aquests dies festius de Setmana Santa.

La falca anticiclònica ens acompanya aquest tram final de setmana, però sembla que la cosa tindrà tendència a anar canviant a mesura que ens acostem als darrers dies festius. La gestació d’una àrea depressionària ben a prop de Catalunya, impulsarà vents de component marítim en general. Amb tot, esperem que els núvols baixos vagin guanyant terreny i les temperatures tendeixin a recular.

Precipitacions? Sembla que seria entre Diumenge Sant i Dilluns de Pasqua quan tindríem més números de veure ploure a la Garriga i comarca, mentre que divendres i dissabte es mantindran estables i amb unes temperatures molt suaus en hores diürnes. La presència d’alguns intervals de núvols, poc importants, ens permetran així mateix gaudir de les activitats a l’aire lliure.

Així doncs, esperem uns dies amb un temps canviant. Divendres i dissabte majoritàriament assolellats i diumenge i dilluns de Pasqua més ennuvolats i amb possibilitat de pluges en qualsevol moment del dia. Cal dir, però, que veiem més clar que plogui durant el dilluns. Diumenge, amb una mica de sort, encara aguantarà.

Ulleres de sol a prop, màniga curta o mànigues de camisa a migdia i jaqueta prima de nit. I paraigües a mà a partir de diumenge a mig matí/migdia! Aquest seria, a grans trets, el look garriguenc a seguir durant aquests dies de Setmana Santa.

Com sempre, si ho desitgeu, podreu seguir les nostres actualitzacions al Twitter (@GarrigaMeteo) sobre el temps actual i de futur previst pel nostre poble. Us mantindrem informats de tot plegat i actualitzarem la previsió de la propera setmana el dilluns de Pasqua.

Gaudiu d’aquests dies, salut i méteo!

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (41)
Article següentTorrades de Santa Teresa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.