C’s de la Garriga lamenta que l’Ajuntament involucri a les associacions municipals en el seu suport a la deriva secessionista

0
thumb Ciutadans LG logo

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha lamentat que l’Ajuntament “involucri a les associacions municipals en el seu suport a la deriva secessionista”, després de conèixer la convocatòria llançada, conjuntament pel govern municipal i la ANC, a totes les associacions i entitats de la localitat convidant-les a formar part del de la Taula pel Dret a Decidir que té previst celebrar-se aquest dimarts dia 8 a la Garriga.

 

Guillén ha alertat que “la convocatòria conjunta de l’Ajuntament i l’ANC provocarà enfrontaments innecessaris dintre i entre el teixit associatiu de la localitat” i ha afegit que només servirà per “generar un registre de bones i males entitats”. El portaveu de C’s, ha explicat que “en cadascuna d’aquestes entitats conviu gent amb diferents ideologies, i amb aquesta maniobra el consistori està obligant-los a posicionar-se políticament per un tema totalment aliè a la seva activitat. Esport, oci i cultura no s’ha de politizar”.

El representant de C’s en la localitat ha lamentat que l’alcaldessa, Meritxell Budó “en lloc de convocar una taula per a la reactivació econòmica del municipi organitzi una trobada per buscar el conflicte en el sí del teixit associatiu” i ha anunciat que “en els propers dies, C’s anunciarà una taula que busqui solucions i no problemes, una taula per buscar com atreure inversions que reactivin l’economia del nostre municipi i es puguin beneficiar de retruc els nostres veïns”.

Article anteriorSetmana estable, en conjunt, a la Garriga
Article següentLa NO independència… és dependència! (39)
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.