Flam d’espàrrecs amb salsa de pebrot vermell i anxoves

0
Flam desparrecs

És temporada d’espàrrecs, sobretot dels silvestres i els verds. Els primers són llargs i prims, tenen un gust molt intens i es poden collir a la primavera. Quant als verds de cultiu de temporada, el seu moment de màxima esplendor és als mesos de maig i juny, encara que avui els podem trobar gairebé tot l’any.

Des del punt de vista dietètic, l’espàrrec verd és ric en potassi i pobre en sodi el que fa que ens ajudi a eliminar l’excés de líquids de l’organisme. També és ric en fibra i això afavoreix la digestió i ajuda a assimilar bé els aliments. No obstant això, les persones que tinguin àcid úric han de moderar el seu consum.

A l’hora de triar els espàrrecs, hem d’escollir els que tinguin les puntes tancades i compactes, la tija ferma i recta, i el color verd uniforme. Per poder gaudir de totes les seves propietats és aconsellable consumir-los el més aviat possible. Aquesta hortalissa té moltes opcions culinàries i totes elles són delicioses.

Avui hem preparat un flam d’espàrrecs acompanyat d’una salsa de pebrot escalivat i unes anxoves.

Bon profit!

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (38)
Article següentCDC contra la LRSAL: un despropòsit, un atac
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.