Es posen a la venda els domassos de Corpus

0
thumb domas

L’Associació Cultural Corpus la Garriga ha arribat a un acord amb la botiga Coses i +, situada recentment al carrer dels Banys 7 (antiga merceria Fortuny) per a vendre domassos de la festa de Corpus. Fa diversos anys que l’entitat buscava una manera de tornar a produir aquest element característic de la festa, que ajuda a decorar els carrers del poble en la nostra festa més popular.

Un domàs és un teixit, antigament de seda natural, d’un sol color, amb una sola trama i un sol ordit que s’utilitza com a ornament en les esglésies, sales i balcons en dies de festa. El de Corpus és de color grana, inclou una sanefa blanca i un gravat amb flors de fons.

Qui vulgui tenir un domàs per decorar el seu balcó o finestra ha d’anar a la botiga i fer una paga i senyal per encarregar el domàs, que tindrà un cost de 39 euros. Perquè sigui possible reeditar aquesta peça és necessari almenys fer-ne 100, així que demanem a totes les persones interessades que ajudin a fer-ho possible. No és necessari viure al centre de la Garriga per penjar-lo, fem entre tots un Corpus encara més gran!

Associació Cultural Corpus la Garriga

Article anteriorCDC contra la LRSAL: un despropòsit, un atac
Article següentSetmana estable, en conjunt, a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.