Es posen a la venda els domassos de Corpus

0
168

L’Associació Cultural Corpus la Garriga ha arribat a un acord amb la botiga Coses i +, situada recentment al carrer dels Banys 7 (antiga merceria Fortuny) per a vendre domassos de la festa de Corpus. Fa diversos anys que l’entitat buscava una manera de tornar a produir aquest element característic de la festa, que ajuda a decorar els carrers del poble en la nostra festa més popular.

Un domàs és un teixit, antigament de seda natural, d’un sol color, amb una sola trama i un sol ordit que s’utilitza com a ornament en les esglésies, sales i balcons en dies de festa. El de Corpus és de color grana, inclou una sanefa blanca i un gravat amb flors de fons.

Qui vulgui tenir un domàs per decorar el seu balcó o finestra ha d’anar a la botiga i fer una paga i senyal per encarregar el domàs, que tindrà un cost de 39 euros. Perquè sigui possible reeditar aquesta peça és necessari almenys fer-ne 100, així que demanem a totes les persones interessades que ajudin a fer-ho possible. No és necessari viure al centre de la Garriga per penjar-lo, fem entre tots un Corpus encara més gran!

Associació Cultural Corpus la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.